afbeelding

MATTHIJS VLAARDINGERBROEK
Door dik en dun - een voorstelling voor de christelijke kinderboekenmaand

Matthijs Vlaardingerbroek heeft speciaal voor het thema 'Door dik en dun' van de christelijke kinderboekenmaand 2018 een mooie en leuke voorstelling voor christelijke basisscholen gemaakt. 
Matthijs is een veelgevraagde christelijke verhalenverteller en buikspreker, die al jarenlang voorstellingen in christelijke basisscholen door het hele land verzorgt. Met gebruik van buikspreekpoppen, objectlessen en goocheltrucs laat hij Bijbelverhalen tot leven komen. Zijn voorstellingen zijn altijd vol humor, sterk afwisselend en interactief. Matthijs laat tijdens zijn voorstelling veel kinderen even schitteren door hen te laten meehelpen in een truc, een verhaal of een buikspreekact.

Door dik en dun is een voorstelling die speciaal over de vriendschap tussen Petrus en Jezus gaat.  We beginnen bij roeping van Petrus tijdens de wonderbare visvangst, langs een aantal geloofsavonturen naar de verloochening en zijn herstel als vriend van Jezus! Petrus ontdekt dat vriendschap door dik en dun gaat en dat een vriendschap met Jezus eeuwigheidswaarde heeft!
Een leuke en mooie voorstelling van ongeveer een uur met meerdere buikspreekacts en nieuwe goocheltrucs. Lekker interactief - veel kinderen mogen meehelpen op het podium. Leuk voor alle kinderen met een hele goede Bijbelse boodschap! ‘Door dik en dun’ is zeer geschikt voor zowel de onderbouw, de bovenbouw, als voor de hele school.